Flow foodbar Delft

Ons verhaal

‘Een plek om energie op te doen, om rust te vinden middenin de hectiek van alledag. Met heel lekker eten dat goed voor je is, en een beetje beter voor de wereld. En dan genieten, een drankje erbij.
Dat was ons uitgangspunt.’

Hi! Wij zijn Bart en Marjon. In het voorjaar van 2022 openden wij Flow foodbar. Een plek waar je heerlijk kan eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Bij Flow geloven we in koken met aandacht. We bereiden verse gerechten, met pure ingrediënten van lokale leveranciers, veel van het seizoen, en met een hoofdrol voor groenten. 

Bart heeft een eigen foodcateringbedrijf gehad, en heeft jarenlange ervaring als chef-kok in verschillende restaurants. De afgelopen jaren ontdekt hij steeds meer de mogelijkheden van bereidingen met groenten. Met passie voor mooie producten, vers van het seizoen, zet hij de lekkerste gerechten op tafel. Bart heeft de veganistische koksopleiding voor professionals gevolgd. Bij Flow laat hij zijn gasten graag kennis maken met zijn liefde voor smaakcombinaties.

Wanneer Marjon ruim 10 jaar geleden Café Diner Vlaanderen verkoopt, komt er rust in haar leven. Ze ontwikkelt zich op persoonlijk vlak en doet verschillende opleidingen, waaronder die tot vegetarisch kok, orthomoleculair voedings- en suppletie-adviseur en yogadocent. In deze jaren begint Marjon niet alleen te begrijpen, maar ook echt te ervaren, dat voeding en beweging van onschatbare waarde zijn voor je energieniveau en balans in het dagelijks leven. En tegelijkertijd is er het besef hoe belangrijk ontspanning en genieten zijn. Het begint te kriebelen om een plek te creëren waar dit samenkomt, maar niet te braaf, dus ook met zelfgemaakte taart en mooie wijnen op de kaart.

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.