Flow foodbar Delft

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar een ruime en sfeervolle plek om samen te komen? In Flow foodbar zit je er ontspannen bij. Geniet samen met collega’s van een ontbijt, lunch, diner of borrel. 

 

Bij Flow denken we graag met je mee en maken we met veel plezier een aanbod dat past bij jullie wensen.

Uit je hoofd

Een lunch of diner combineren met een ontspannen activiteit? Bij Flow geloven we in de kracht van ontspanning. Even lekker uit je hoofd. Wij bieden verschillende yogalessen en workshops aan in onze naastgelegen studio.

Studio huren

Meer ruimte nodig? Onze naastgelegen yogastudio is oase van rust en balans, en een sfeervolle locatie voor een training, brainstorm of selectiedag. Ook is onze studio perfect voor een fotoshoot.  

Yoga voor bedrijven

Steeds meer bedrijven maken tijd en ruimte voor yoga. Met veel plezier hebben we al yogalessen mogen verzorgen voor Topdesk, Gemeente Delft, Hogeschool Rotterdam en het Vakwerkhuis.

Praktisch

•  Flow bevindt zich aan de Groene Haven, net buiten het historisch centrum van Delft
• op 5 min. lopen van Delft CS
• goed bereikbaar per fiets
• parkeren is mogelijk in de omliggende wijk
• mogelijkheid om eten & drinken in de foodbar te combineren met yoga of een mindfulness activiteit in onze naastgelegen studio
• mogelijkheid om eten & drinken te combineren met het gebruik van onze naastgelegen studio voor een meeting, brainstorm of training

Heel erg bedankt voor je reactie op een van onze vacatures. Daar zijn wij heel blij mee! Wij nemen contact met je op.

Ondertussen op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat leuk dat je op de hoogte wilt blijven van Flow! Je ontvangt van ons elke maand een nieuwsbrief met onze agenda en meer.

Nóg meer op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram.